Ring oss på 011-131380

Akustik & rumsindelning

Att reglera akustiken i lokaler av varierande storlek har länge varit en av Priebes specialiteter. Förenklat handlar det till stor del om ifall man önskar förlänga eller förkorta efterklangstiden. Vi erbjuder ett flertal beprövade produkter som lämpar sig för akustikreglering.

flexroll product

FlexRoll är en motoriserad spolgardin som passar för alla vertikala ytor för akustikreglering eller avskärmning. Kan beställas med eller utan täckkåpa. Materialvalet kan vara allt från dekorativa tunna tyger, mörkläggningar till tunga ljuddämpande ulltextilier upp till 1,2 kg/m2.

flexrail

FlexRail är ett skensystem för traditionella horisontella intäcknings-lösningar. Kan beställas med böjd konstruktion. Finns med enkla manuella eller motoriserade drivningssystem. Stort urval av olika textilier.

flexceling image

FlexCeiling är en motoriserad typ av hissgardin som lämpar sig för alla horisontella och sneda ytor. Material valet, likt FlexRoll, kan vara allt från dekorativa tunna tyger, till mörkläggningar eller tunga ljuddämpande ulltextilier upp till 1,2 kg/m2.