Ring oss på 011-131380

Styrsystem

Mycket tid och kunskap har lagts på att ta fram det avancerade styrsystem vi benämner FlexControl. Med våra lösningar för mobil kontroll levererar vi på Priebe i framkant av den tekniska utvecklingen. Låt oss visa vad vi går för, du kommer inte bli besviken.

FLEXCONTROL

FlexControl är vår egenutvecklade PC/PLC-system som tillsammans med
komponenter från välkända Beckhoff ger storslaget flexibla möjligheter för styrning av olika projekt. Vi använder standardkomponenter från Beckhoff för att ge en hög driftssäkerhet och säkerställa framtida supporttillgång. Programmeringen utförs i TwinCat av vår egen personal. Systemet är speciellt anpassat för kedjetelfrar och vinschar. Standardfunktioner såsom nödstopp, slakvakt och indikering ingår alltid. Möjliga optioner inkluderar: 2-hastighetsdrift, variabel hastighet, frekvensstyrning, manövrering via joystick, extra ingångar för olika positionslägen, encoderhantering vid positionering och analogingångar för lastgivare.
Systemet är uppbyggt av följande moduler:

FlexCab styrskåp. Innehåller termineringsplintar samt säkerhets-
elektronik såsom säkringar, kontaktorer och kommunikationsutrustning.

• FlexDrive fördelningsmoduler. 2 till 4-kanaliga enheter som innehåller kommunikationselektronik, termineringsplintar samt uttag för motor-enheter. Här finns även backup-körning via knappsats.

• FlexTouch handkontroll. Handhållen touchskärm som grafiskt visar de kanaler som är aktiva och valbara. Utför dina kommandon genom att
trycka på skärmen och ger full uppsikt över driftstatus m.m.

• FlexPush handkontroll. Mindre enklare handkontroll med fysiska knappar för de olika valen. För mindre anläggningar med upp till 8 st kanaler.

Out board

Mycket populära kontroller inom scen och riggning.
Kontrollerna finns i både låg- och direktkontrollerade modeller i 19-tums rackformat. Manövrering sker från panelens framsida eller från handkontroll som kan anslutas till panelen. Det finns även en rad tillbehör som underlättar användandet. LV-modellen: finns i 4, 6, 8 eller 12 kanaler. DC-modellen finns i 4 eller 8 kanaler.

Kinesys

Avancerade och innovativa styrsystem som erbjuder stora möjligheter för såväl fasta installationer som
mobila system. Är idag förstahandsvalet inom riggning när det kommer till stora turnéer med mycket automat-
iserad teknik. Sortimentet innehåller motorkontroller för fast och variabel hastighet, kraftfördelningar,
kommunikationshantering, lastgivarsystem samt hand-
hållna och bordsmonterade manöverpaneler.